Igra

Pridružite se igri

  1. Igrajte 8. junija 2011. Če tega ne morete storiti, vsaj omogočite dostop do igrišča ali telovadnice mladim, ki se želijo pridružiti igri. Sodelovati je pomembno.
  2. Ustvarite si račun na spletni strani Globalne košarkarske vasi, da boste lahko prištevali svoj izid. Ko boste odgovorili na potrditveno sporočilo, boste lahko ustvarili srečanje v Semaforju (Scorekeeper).
  3. Ko boste izbrali ime vašega srečanja, boste lahko dodali profilno fotografijo vašega srečanja, podatke o zemljepisni dolžini in širini ter navedli kraj, v katerem igrate.
  4. Zdaj ste pridruženi igri.

Točkovanje

  1. Igra Globalna košarkarska vas traja od 8. junija ob 12.00 po univerzalno koordiniranem času (UTC; Slovenija je poleti v časovnem pasu UTC+2, torej traja igra od 8. junija ob 14h po slovenskem času) do 9. junija ob 11.59 UTC (13.59 po slovenskem času). Vsi zadetki, ki bodo doseženi in vneseni v tem času, bodo upoštevani v skupnem izidu.
  2. Vpišite se in pojdite v rubriko Scorekeeper. Prepričajte se, da vpisujete izid pravega srečanja. Vnesite izid za Rdeče in Modre. Vsak zadetek velja eno točko.
  3. Kliknite na gumb Upload Score.
  4. Če ste vnesli napačen izid, ga spremenite in kliknite na Modify Score. Če igrate novo srečanje, lahko ustvarite novo srečanje v oknu v desnem delu strani. Morda pa ste zaključili! V tem primeru si oglejte glavno srečanje na Semaforju.

Ogled srečanja

  1. Kliknite na Semafor (Scoreboard) in si oglejte zadnja srečanja s celega sveta.
  2. Če želite, lahko spremljate tekoči izid srečanja (morda ga lahko projicirate v kraju, kjer igrate) s klikom tukaj.

(prevedel Simon Ličen)